Köttbullar med spenat- och färskostcannelloni

Köttbullar med spenat- och färskostcannelloni

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 1 pkt Scan Må Gott köttbullar 300 g
  • 250 g fryst bladspenat
  • 2 dl kesella mager
  • 8 färska lasagneplattor ca 15x15 cm
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl färdig tomatsås
Gör så här Sätt ugnen på 175°C. Tina spenaten och krama ur all vätska. Blanda den med kesellan i en skål och smaksätt med salt och peppar. Lägg en sträng av blandningen på varje lasagneplatta. Rulla ihop dem till cannellonirullar och lägg dem i en smord ungnssäker form. Pensla med olivolja och stek i ugnen i 15-20 minuter. Värm köttbullarna i en stekpanna. Häll sedan på tomatsåsen. Låt sjuda tills såsen är varm. Servera köttbullarna med tomatsås och cannelloni.