Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Paella Merguez med räkor
- 1 pkt Scan Merguez à 260 g
- 2 dl ris
- 1 finhackad vitlöksklyfta
- 1 pkt saffran ½ g
- 2 msk tomatpuré
- 1 dl vitt vin
- 3 dl grönsaksbuljong
- ½ strimlad paprika
- 2 tomater grovt tärnade
- ½ purjolök skivad
- 4 räkor med skal
- 12 skalade räkor
- 1 klyftad citron