Osso bucco på jägarfalu

Osso bucco på jägarfalu

KokaSteka För 6 personer
Ingredienser
  • 1 pkt Scan Jägarfalukorv 800 g
  • 3 morötter
  • 1 bit rotselleri ca 400 g
  • 1 burk hela tomater 400 g
  • 3 dl grönsaksbuljong

GREMOLATA

  • rivet skal av 1 citron
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 3 msk hackad bladpersilja
Gör så här Skär korven i 3 cm tjocka skivor och stek dem på båda sidor. Ta upp korvskivorna och lägg dem på en tallrik. Skala morötter och rotselleri. Skär morötterna i tunna skivor och rotsellerin i centimeterstora tärningar. Lägg dem i grytan och tillsätt tomat, grönsaksbuljong och vitlök. Låt koka i 10 minuter eller tills rotsellerin är mjuk. Lägg tillbaka korvskivorna i grytan. Blanda ingredienserna till gremolatan, salta och peppra. Servera grytan med pasta och gremolata.