Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Osso bucco på jägarfalu
- 1 pkt Scan Jägarfalukorv 800 g
- 3 morötter
- 1 bit rotselleri ca 400 g
- 1 burk hela tomater 400 g
- 3 dl grönsaksbuljong
GREMOLATA
- rivet skal av 1 citron
- 1 finhackad vitlöksklyfta
- 3 msk hackad bladpersilja