Köttfärsfylld Pekingpannkaka

Köttfärsfylld Pekingpannkaka

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 500 g Scan köttfärs
  • 1 liten purjolök
  • 2 msk hoisinsås
  • 1 ask Keso chili 250 g
  • 2 dl vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 4 ägg
  • 2 krm salt
  • 4 msk smör
  • 100 g riven ost
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk hoisinsås
  • lite citronsaft
  • grönsallad
Gör så här Bryn köttfärsen i en stekpanna. Ansa och strimla purjolöken. Tillsätt den och hoisinsåsen i färsen. Låt det svalna och tillsätt keso. Vispa vetemjöl med hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt ägg, salt och smält smör samt resten av mjölken. Stek pannkakorna. Fördela köttfärsröran jämt på pannkakorna och rulla ihop dem. Lägg dem i en ugnsfast form. Sätt ugnen på grill, strö ost över pannkakorna och gratinera dem i ugnen tills de har fått fin färg. Vispa ihop rapsolja med hoisinsås, smaksätt med lite citronsaft till en salladsdressing. Servera med grönsallad.