Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Potatisgratäng lasagne
- 800 g Scan potatisgratäng
- 450 g Scan köttfärs 18%
- 2 st Vitlöksklyftor
- 2 msk tomatpuré
- 50 g Parmesan
- 150 g Fetaost
- 250 g Körsbärstomater
- 2 st Gul lök
Skiva gul ök och dela tomater. Ett tips är att dela tomater mellan två lock så kan du dela alla tomater samtidigt.
Varva potatisgratäng, färs, riven parmesan, skivad lök, delade tomater, potatisgratäng, färs, riven parmesan och smulad fetaost i en ugnsform.
Baka av lasagnen i 200°C i 30 minuter.
Servera gärna med sallad på ruccola.