Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Krispig bacon entrecote wrap med Dansk remoulad
Om du letar efter den perfekta kombinationen av krispigt, saftigt och smakrikt, är detta recept för dig. Perfekt för en snabb lunch eller en lyxig middag!
- 800 g Scan Entrecote
- 2 paket Scan Bacon
Dansk Remoulad
- 2 dl Majonnäs
- 2 msk Currypulver
- 2 dl Pickles - hackad
- Tabasco
Tillbehör
- 1 st Isbergsallad
- 2 st Avokado
- 2 dl Potatischips
Hacka pickles grovt och blanda med majonnäs, curry och tabasco efter smak.
Skär av roten på salladen och plocka ut bladen. Skiva avokado i fina skivor.
Fyll salladsbladen med curryremoulad, avokado, krossade chips och skivat kött. Rulla ihop och dela wrapen på hälften.