Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Bästa pastasalladen med delikatessköttbullar och pestodressing
Fixa denna goding kvällen innan utflykten eller stranddagen och du kommer vara allas superhero - gammal som ung!
- 300 g Scan delikatessköttbullar med ost och skinka
- 4 portioner kokt pasta t.ex. strozzapreti
- 1 ask cocktailtomater
- 200 g minimajs
- 250 g oliver
- 125 g minimozzarella
- 1 dl pesto
- 2 msk olivolja
- 2 msk vinäger
- Salt och nymalen svartpeppar
- 1 kruka Krispsallad
Dressing
- 3 msk pesto
- 3 dl lättcremefraiche
- 0,5 dl strimlad färsk basilika
- 1 msk citronjuice
- salt
Toppa salladen med tomater, krispsallad, minimozzarella och basilika. Avsluta med lite god olivolja och nymalen svartpeppar.
Rör ihop pesto, cremefraiche, basilika, citron och smaka av med salt.
Servera salladen ljummen med dressingen eller kyl ner och ta med på utflykten!