Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- Scan Grillrulle eller Grillspjut
- Scan Potatisgratäng 800 g
- 50 g köpta Dillchips
- 1st Kruka med färsk dill
- 1 msk Torkad dill
Majonäsröra
- 2 dl Majonnäs
- 1st Rödlök
- 0.5 dl Rostad lök
- 1msk Lökpulver
- 1st Kruka med Gräslök
Sallad
- 1st Fänkål
- 6st Rädisor
- 1st Gurka
- 1st Rödlök
- 1 dl Kallpressad rapsolja
- 1 msk Honung
- 1 msk Ättika
Blanda majonnäs med finhackad rödlök, finskuren gräslök, rostad lök och lökpulver.
Blanda kallpressad rapsolja, honung och ättika. Skär fänkål, rädisa, gurka och rödlök tunt med en mandolin. Blanda grönsakerna med dressingen.
Vi serverar potatisgratängen med Scan Grillrulle med smak av ramslök som är grillad och skivad.