Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Parmesanbakade köttbullar i ljuvlig sås med röd pesto
Riktig italiensk lyx som med enkelhet fixas när som helst - mitt i veckan efter träning!
- 1 förp. Mamma Scans köttbullar
- 250 g passerade tomater
- 1 dl röd pesto
- 1 klyfta vitlök - riven
- 1,5 dl grädde
- 1 tsk oregano
- 1 nypa salvia
- 2 dl riven parmesan
- 1 mozzarella - riven i bitar
Till servering
- 4 portioner nykokt tagliatelle
- sallad
Lägg köttbullarna i en grund ugnsfast form och slå på såsen. Toppa med mozzarella och parmesan och tillaga i ugnen i ca 20 min till gyllne yta.
Koka pasta och servera till.