Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Allt på en plåt med Bratwurst, småpotatis, rödlök och senaps crème
Allt på en plåt och ändå får du en otroligt snygg rätt att ställa direkt på middagsbordet - och salladen den har en fantastisk friskhet och krisp!
- 2 pkt Scan bratwurst med kummin och vitlök
- 1 purjolök i bitar
- 2 små rödlökar - klyftade
- 1 kg småpotatis
Syrad kål
- 0,5 litet huvud rödkål - strimlat
- 2 dl surkål
- 0,5 citron - zest och juice
- 1 nypa salt
- 1 dl hackad persilja
Senaps crème
- 3 dl cremefraiche
- 3 msk sötstark senap
- salt
Strimla rödkål och blanda med surkål, citron, salt och persilja.
Rör samman crèmefraiche med senap och smaka av med salt. Servera allt tillsammans!