Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Falukorvskebab i rulle
Skoja till det med falukorven och skapa hela familjens favorit, en kebabrulle!
- 350 g Scan falukorv
- 1 msk rökt paprikapulver
- 2 tsk oregano
- 1 tsk spiskummin
- 1 tsk koriander
- 0,5 tsk vitlökspulver
- Ev. en nypa chili - om hetta önskas
Sås
- 2 dl lätt cremefraiche
- 2 dl majonnäs
- 1 klyfta vitlök - riven
- Salt och en nypa Cayenne
Till servering
- Gurka, tomat, Isbergssallad
- Rödlök, Feferoni
- Tortilla- eller Libabröd
Om du vill lyxa
- Picklad rödlök
- Fetaost
Blada såsen.
Servera falukorvskebaben med grönsaker, sås och bröd och låt alla göra sin egen mumsiga rulle!