Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Salsicciapasta med burrata och brynt salviasmör
- 1 paket Scan vegetarisk salsiccia
- 400 g pasta
- 2 st burrata
- Parmesan
Tomatsås
- 1 gul lök
- 3 st vitlöksklyftor, hackade
- 1/2 tsk chiliflakes
- 1/2 dl tomatpure
- 1 msk socker
- 2 dl rött vin
- 2 burkar krossade tomater
Salviasmör
- 100 g smör
- 1 kruka salvia
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Dela korven i mindre bitar och stek i en stekpanna.
Hetta upp smöret i en stekpanna, när smöret börjar bubbla lägger du i salviabladen. Låt dom långsamt bli krispiga. Lägg sedan över på en tallrik med hushållspapper.
Blanda pastan med tomatsåsen och lägg upp på ett stort fat. Lägg på korven och burrata. Riv över parmesan. Avsluta med att skeda över det brynta smöret och toppa med salviabladen.