Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Vegobullar med timjanrostade rotfrukter och getostkräm
- 1 pkt Scan vegobullar
- 1/2 dl rostade solrosfrön
- 60 g spenat
Rostade rotfrukter
- 4 st morot
- 4 st rödbeta
- 500 g potatis
- 1,5 msk timjan
- 3 msk olivolja
- Salt och peppar
Getostkräm
- 2 dl creme-fraiche
- 100 g getost, smulad
- 1 msk honung
- Några droppar citronsaft
- Salt och peppar
2. Blanda ihop getostkrämen.
3. Stek vegobullarna i en stekpanna i lite olja tills dom fått fin färg. Blanda rotfrukterna med spenaten och toppa med solrosfrön.