Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Lyxiga sliders med Entrecote och brie
Prova våra Entrecote sliders! En slider som är så god att den nästan glider ur handen! Små fluffiga Entrecote burgare fyllda med brieost, karamelliserad lök och Sweet Baby Rays BBQ sås, klara att tas i tre tuggor!
- 540 g av Entrecote
- Sweet Baby Rays BBQ sås
- 200 g Brieost
- 200 g Ruccola eller annan sallad
- 8 mini hamburgerbröd eller brioche
- Karamelliserad rödlök
Låt köttet vila i minst 10 minuter.
Skiva tunt, tvärs fibrerna. Dags att sätta ihop dina sliders, rosta hamburgerbröden och varva ett par skivor kött, brieost, lök och sallad, lite extra bbq-sås gör det extra gott!