Grillad flankstek med chimichurri på färska kryddor

Grillad flankstek med chimichurri på färska kryddor

Sommaren firar du bäst med en god grillad flankstek tillsammans med en fräsch chimichurri gjord på kryddor från balkonglådan eller trädgården. Åtnjut med en uppfriskande pastasallad eller grillade grönsaker.

För 4 personer
Ingredienser
  • 640 g Styckmästarens Flankstek
  • En rejäl näve örter (ex persilja, gräslök, timjan, basilika)
  • 1/2 gurka
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 dl rapsolja
  • 1 citron
  • Lite chilipeppar
Gör så här Finhacka gurka, örter, vitlök och chili, blanda med olja.

Grilla köttet lätt rosa, låt vila 10 minuter.

Skiva köttet tunt, salta lätt och toppa med din chimichurri. Servera med grillade grönsaker ex squash och citron eller en god sallad!