Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Entrecotekorv med chilibea och grillade tomater
Korvmakarnas Entrecotekorv gör alla middagar både godare och lyxigare. I det här korv receptet har vi gjort vår godaste kombination någonsin med chilibea, haricots verts, grillade tomater och Entrecotekorv i bröd.
- 2 pkt Korvmakarna Entrecotekorv
- 200 g Bearnaisesås, vi rekommenderar den med chili i
- 1 st Rödlök
- 300 g Haricots verts, färska eller frysta
- 2 klyftor vitlök
- 250 g småtomater
- 4 st stora korvbröd
Lägg bönor i korvbrödet. Fyll på med korv och toppa med krispig rödlök, chili-bea & grillade tomater.