Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Maxad falukorvsburgare
Sveriges godaste uppfinning parisare är ett roligt alternativ till den klassiska hamburgaren. Här har vi gjort vår egna version på falukorvsbugaren utan ägg och istället med god majssalsa, majonnäs och krispig bacon.
- 550 g Jägarfalukorv
- 4 hamburgerbröd
- 1/4 huvud isbergssallad
- 1 st tomat
- Majonnäs
Fler goda toppings
- Krispig bacon
- Karamelliserad lök
- Majssalsa
- Skivad silverlök
- Smulad fetaost