Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Poke bowl med korv och mango
I det här nytänkande bowl receptet möts det bästa av två världar, korv och poke bowl! Här<BR>blandas avokado, mango och edamamebönor friskt med vår klassiska kryddkorv Bratwurst och rödkål i en korv poke bowl.
- 300 g kryddig korv ex Bratwurst eller Chorizo
- 4 port kokt ris
- 2 st avocado
- 1/2 gurka
- 125 g edamamebönor (sojabönor)
- 1 st mango färsk eller tärnad
- 1/4 huvud rödkål
- 1 st salladslök
- 1 st knippe koriander
- 1/2 Lime och 1/2 Chili
- Svarta & vita sesamfrön
- Sriracha-majjo
- Sesamolja och Soja
- Ättika och Socker
Skiva korvarna tunt och stek dem. Häll lite soja & sesamolja och sesamfrö över korvarna.
Arrangera ris, avokado, gurka, edamamebönor och rödkål i en skål. Lägg i en klick Sriracha majjo och sprinkla över lite extra sesamfrö på gurkan. Garnera med koriander eller tunt skivad salladslök.