Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Läckökorv macka med en twist
Läckökorven är en klassiker i många hem. I det här receptet har vi gjort en twist på en korvmacka med cornichoner, senap och currypulver. Ett spännande kombination för dig som gillar korv som pålägg på din macka men vill prova något nytt.
- 2 pkt Läckökorv skivad
- 1 msk grov senap
- 1 msk majonäs
- 1 msk cornichoner eller inlagd gurka
- 1/2 gurka
- 1 tsk currypulver
- 4 skivor surdegsbröd
Skiva gurka tunt. Rosta brödet lätt. Varva sedan de tunna skivorna Läckökorv, med picklesröra, gurka och en till skiva bröd. Stapla högt och toppa med en cornichon!