Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Pulled Pork burgare med hoisinmajo
Låt det saftiga härliga köttet sköta sig självt under natten eller dagen, fixa snabbt ihop tillbehören och servera burgare med fluffiga bröd - succén är given! Lätt att dubbla och göra till många!
- 500 g picnicbog
- 1 tsk salt
- 1 gul lök - skivad
- 2 vitlöksklyftor - tunt skivade
- 2 cm ingefära - riven
- 1 tsk chiliflakes
- 2 dl Ginger ale
- 1 dl vatten
- 0,5 dl ljus soja
- 1 dl hoisin
- HOISINMAJO
- 2,5 dl majonnäs
- 0,5 dl hoisin
- 0,5 dl gräslök - skivad
- SALLAD
- 0,5 gurka
- 2 dl strimlad rödkål
- 2 dl strimlad morot
- 1 röd lök - skivad
- 1 dl äppelcidervinäger
- 1 msk socker
- 12 st små hamburgerbröd
Medan köttet står i ugnen kan tillbehören förberedas. Majonnäs rörs ihop med hoisin och gräslök - ställ svalt.
De strimlade grönsakerna rör ihop ordentligt med vinäger och socker - godast om de får stå till sig någon timme eller 2.
Servera köttet med tillbehören i hamburgerbröd och njut!