Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Prinsar med krossad potatis
När alla klappar är inslagna och man vill unna sig något riktigt gott dan för dan!
- 1 pkt Scan Vegokorv eller Scan Prinskorv
- 15 kalla kokta potatisar
- Ett par blad grönkål, riven i grova bitar
- Kärnor från 1 st granatäpple
När det är 10 minuter kvar för potatisar lägg in grönkålen och rosta ytterligare 10 min så kålen blir krispig. Potatisarna ska få vacker gyllene färg.
Dela korvarna på tre. Bryn korvarna i lite matolja. Lägg på ett fint fat, garnera med granatäpplekärnor & lite flingsalt.