Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Julwrap med köttbullar
Perfekt för frusna fingrar efter att ha hängt upp utebelysningen!
- 300 g Scan delikatessköttbullar eller Vegobullar
- 1-2 msk tacokrydda eller kebabkrydda
- 4 st stora tortillabröd
Kebabsås
- 2 dl gräddfil
- 1 klyfta vitlök
- röd kebabsås, köp färdig
- 200 g tunt strimlad rödkål
- 1 skivad rödlök
- 1 skivad tomat
- 4-8 st feferoni
Stek bröden så de blir lite frasiga.
Mixa gräddfil och vitlök till en vit kebabsås. Fyll bröden med grönsaker, stekta bullar och toppa med röd & vit kebabsås.
Rulla ihop och slå in i smörgåspapper.