Julwrap med köttbullar

Julwrap med köttbullar

Perfekt för frusna fingrar efter att ha hängt upp utebelysningen!

För 4 personer
Ingredienser
  • 300 g Scan delikatessköttbullar eller Vegobullar
  • 1-2 msk tacokrydda eller kebabkrydda
  • 4 st stora tortillabröd

Kebabsås

  • 2 dl gräddfil
  • 1 klyfta vitlök
  • röd kebabsås, köp färdig
  • 200 g tunt strimlad rödkål
  • 1 skivad rödlök
  • 1 skivad tomat
  • 4-8 st feferoni
Gör så här Stek delikatessköttbullar eller vegobullar med lite kebabkrydda, eller tacokrydda.

Stek bröden så de blir lite frasiga.

Mixa gräddfil och vitlök till en vit kebabsås. Fyll bröden med grönsaker, stekta bullar och toppa med röd & vit kebabsås.
Rulla ihop och slå in i smörgåspapper.