Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Köttbullar i pitabröd
Spännande variant på köttbullarna när man kommer hem från sent lussefirandet som funkar lika bra med vegobullar!
- 20-24 Scan köttbullar eller vegobullar
- 2 tsk spiskummin
- 2 tsk paprikapulver
- 1 knippe persilja, hackad
- 2 tomat, hackad
- 1 gul lök, finhackad
- 4 msk Ajvar
- 4 msk Gräddfil
- 4 st pitabröd
- Lite sallad, finhackad
Blanda samman hackad tomat, persilja och finhackad lök. Salta lite.
Fyll pitabröd med sallad, tomatsallad och toppa med köttbullarna eller vegobullar.
Ringla över lite ajvarsås & gräddfil! Avnjut med extra servetter!