Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 1 paket Scan Gourmet färdigskivad julskinka
- 8 skivor vörtbröd
- 1 rivet syrligt äpple
- 2 riven rotselleri
- 6 msk valnötter
- 2 msk majonäs
- 2 msk gräddfil
- 4 tsk dijonsenap
- rödkål
Stek brödet knaprigt.
Grunda brödet med ett par rödkålsblad och lägg generöst med waldorfsallad ovanpå.
Toppa med härliga skivor skinka ovanpå. Gärna en snygg valnöt på toppen!
Tips! Vill man göra mackan vegetarisk går det utmärkt att byta ut julskinkan mot julkryddad Vegobit.