Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Senap och dillmarinad
- 0,5 dl svensk grovkornig senap
- 2 msk finhackad dill
- 1 msk olja
- salt och peppar
Blanda 0,5 dl svensk grovkornig senap med 2 msk finhackad dill och 1 msk olja. Smaka av med salt. Bred dillsenapen på köttet när det är tillagat.