Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Taquitos med Vegofärs
- 1 påse Scan Vegofärs
- 3 msk Rapsolja
- 1 st Gul lök, finhackade
- 2 klyftor Vitlök, finhackade
- 1 påse Beef Taco Paste, Santa Maria
- 3 sl Vegetarisk Buljong
- salt och svartpeppar
- 12 st Tortillabröd, ca 15 cm
- Salsa Verde - eget recept el köpt
- Gräddfil
- Pico De Gallo - eget recept eller köpt
- Limeklyftor
- Jalapenos, skivad
- Picklad rödlök - eget recept el köpt
Fördela Vego Färs på tortillabröd och rulla ihop till tajta Taquitorullar. Lägg rullarna på plåt el i ugnsfast form, pensla med resterande olja och grädda sen i ugn på 175°C i 15-20 minuter så de får fin färg.
Servera Taquitos direkt med valfria toppings och sallad.