Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Vego Bullswrap
- 1 påse Scan Vegobullar
- 2 msk Rapsolja
- 4 st Libabröd
- 1,5 dl Hummus - eget recept el köpt
- 0,5 huvud Isbergsallad, tunnstrimlad
- 0,5 huvud Rödkål, tunnstrimlad
- 8 klyftor Saltgurka
- 100 g Picklad Rödlök - eget recept el köpt
- 1,5 dl Ajvar relish, valfri hetta
- 1 näve Blandade Örter, ex. Mynta/Koriander/Persilja
Värm på libabröd och bred på ca 2 msk hummus på varje bröd. Lägg sen på varje bröd 2 klyftor saltgurka, strimlad isberg & rödkål. Lägg i 5-6 Vego Bullar och toppa med picklad rödlök, ajvar relish och blandade örter.
Rulla ihop till en wrap med papper el folie runt om och servera direkt.