Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Vegobullar med pasta i tomatsås
- 1 påse Scan Vegobullar
- 2 msk Olivolja
- 1/2 Gul lök, finhackad
- 1 klyfta Vitlök, finhackad
- 1/2 Röd chili, tunnskivad
- 400 g Tomater på burk, hela
- 1/2 msk Socker
- Salt och peppar
- 50 g Smör
- 4 port Pasta, ex. Bucatini
- 10 blad Basilika
- Parmesan
Slå på tomater och krydda med socker, koka upp under lock och sjud i ca 15 minuter, rör om då och då.
Grovmosa såsen med en slev och smaka av med salt och peppar. Tillsätt smör och Vego Bullar i såsen och sjud några minuter, smaka av igen.
Koka pastan enligt instruktioner i saltat vatten. Blanda tomat/bullsås med den nykokta pastan och basilikablad, koka samma ngn minut och servera sen med parmesan, nymalen svartpeppar och kanske ngt gott bröd till.