Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Klassisk köttfärssås med spagetti
Det finns lika många varianter på bolognese som det finns hushåll... Här är vårt recept - gör det till ert eget och älska det i många år!
- 500 g nötfärs
- 1 msk olivolja
- 1 gul lök - finhackad
- 1 liten morot - finhackad
- 1 vitlöksklyfta - riven
- 1 tsk oregano
- 1 tsk timjan
- 400 g krossade eller passerade tomater
- 2 dl vatten
- 2 msk balsamvinäger
- 2 msk ljus soja
- 0,5 dl ketchup
- Salt och peppar
- 350 g spagetti
Koka pastan enligt anvisningar. Servera med grönsaker och ev. riven parmesanost.