Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Pizza Bianco med salsicciafärs
- 25 gram jäst
- 2,5 dl ljummet vatten
- 2 msk olivolja
- 0,5 tsk salt
- 6 dl vetemjöl
- 2-3 paket mozzarella, grovriven i bitar
- 3-4 dl Scan Salsicciafärs
- Ca 25 trattkantareller eller annan svamp
- 1 silverlök i skivor
- Olivolja
- Färsk timjan
2. Arbeta till en smidig deg. Låt jäsa övertäckt ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.
3. Stjälp upp degen på bakplåtspapper och kavla ut. Lägg på toppingen. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.