Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Tagliatelle med salsicciafärs, tomat, basilika och parmesan
- 500 g tagliatelle
- 2 st gula lökar
- 1 dl olivolja
- 1 påse Scan Salsicciafärs
- 2 burkar krossade tomater
- 50 g parmesanost
- 1 kruka färsk basilika
- Salt och nymalen svartpeppar
2. Finhacka den gula löken, fräs på hög värme i olivoljan, tillsätt färsen och fräs ca 5 minuter under omrörning, tillsätt de krossade tomaterna. Smaka av med salt och svartpeppar.
3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, häll av i durkslag och häll upp i vald serveringsskål.
4. Häll på såsen och blanda runt. Riv över generöst med parmesan och avrunda med några buketter basilika.