Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Lammracks Sous Vide
- Lammracks
Lägg dina lammracks i påsen tillsammans med brynt smör, krossad vitlök, rosmarin, timjan och citronzest (rivet citronskal). Krydda med salt och peppar och låt gå i 3 timmar på 57,5 grader (viktigt!).
Välj själv om du vill bryna dina racks innan du tillagar lammet sous vide eller efteråt. Servera med grillade kronärtskockor, brynt smör och mandelpotatispuré smaksatt med parmesanost och finstrimlad persilja samt citronzest. Du kommer garanterat samla pluspoäng från dina middagsgäster.