Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Julskinka kummin med kryddad ost
- 20 skivor Scan Färdiga julskinka
- 1/2 msk kummin
- 150 g grovriven västerbottenost
- 1 dl créme fraiche
- 2 msk hackad gräslök
2. Blanda ihop ost, crème fraiche, kummin och
krydda med salt och peppar.
3. Rulla till 20 bollar.
4. Rulla ihop skinkan och sätt på tandpetare och
sätt sedan på ostbollen. Strö över gräslök.