Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Tunnbrödsrulle med pastejish, rucola, grillad paprika och saltgurka.
- 1 ask Scan Pastejish
- 60 g rucola, grovhackad
- 2 st saltgurka, klyftade
- 2 dl grillad paprika, tunnstrimlad
- salt
- svartpeppar
Täck med grovhackad rucola, lägg sedan en sträng paprikastrimlor och saltgurka tvärs över.
Krydda med lite salt och peppar, rulla ihop till en tajt rulle och snurra in var och en i smörpapper.
Dela på tvären vid servering och servera ex. med liten sallad och lantchips till lunch eller mellanmål.