Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Rågbröd med pastejish och inlagda rotfrukter.
- 1 ask Scan Pastejish
- 300 g skalade rotfrukter, ex. morot, rotselleri, kålrot, palsternacka m.fl
- 1 dl ättika
- 2 dl vatten
- 1 dl socker
- 1 dl persilja, hackad
- 4 skivor rågbröd
- 1 knippe smörgåskrasse
- flingsalt
- svartpeppar
Hyvla rotfrukterna tunt med en osthyvel eller en mandolin.
Lägg i de tunnhyvlade rotfrukterna och låt dra i minst 30 minuter.
Vänd i persiljan i rotfrukterna och låt dra tills det är dags att servera.
Bred pastejish på rågbröd, toppa med inlagda rotfrukter och krasse.