Chilidog, Korvish Anchochili med toppingar -  tofuchili, surkål och syrad silverlök

Chilidog, Korvish Anchochili med toppingar - tofuchili, surkål och syrad silverlök

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 1 pkt Scan Korvish Anchochili
  • 4-5 st korvbröd
  • 1 sats surkål - se nedan
  • 1 sats tofuchili - se nedan
  • 1 sats syrad silverlök - se nedan

Surkål

  • 150 g surkål
  • 1 msk smör
  • salt
  • peppar

Tofuchili

  • 200 g silkestofu
  • 1-2 msk srirachachili
  • salt

Syltad silverlök

  • 3 st silverlök, tunnskivade
  • 1 st jalapeño, tunt skivad
  • 2 dl vitvinsvinäger, alt risvinäger
  • 1 dl socker
  • salt
Gör så här Stek korven utan fett på medelvärme och värm på bröden. Lägg korv i bröd och toppa med surkål, tofu och silverlök. Surkål: Stek surkålen krispig i smöret, smaka av med salt och peppar. Tofuchili: Mosa tofun lätt med en gaffel, vänd sen runt med chili och smaka av med lite salt. Syltad silverlök: Blanda vinäger med socker och salt tills det löst upp sig. Lägg i lök och jalapeño, låt dra minst i 1 timme. För en mildare variant - lägg i den skivade jalapeñon innan servering.