Tex mex Korvish svartpeppar - mjuka tacos med avokadospread och syltad chili

Tex mex Korvish svartpeppar - mjuka tacos med avokadospread och syltad chili

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 1-2 pkt Scan Korvish Svartpeppar,
  • 12-16 st små tortillabröd
  • 100 g Keso, lätt mosad
  • 4-6 st rädisor, tunt skivad
  • limeklyfto
  • 1 sats avokadospread, se nedan
  • 1 sats syltad chili, se nedan

Avokadospread

  • 2 st avokado, skalad och tärnad
  • 1 dl koriander, hackad
  • 100 g färskost
  • 1 st lime, pressad
  • salt
  • peppar

Syltad chili

  • 8 st chili, skivad
  • ½ dl ättika
  • 1 dl socker
  • 1 ½ dl vatten
Gör så här Värm bröden och stek Korvish utan fett på medelhög värme i en panna. Lägg upp 3-4 tortillas per person, toppa med avokadospread sen Korvish, chili, keso och rädisor, servera med en lime på sidan och eventuellt några kvistar koriander. Avokadospread: Mixa ihop avokado med koriander och färskost, smaka av med limejuice, salt och peppar. Syltad chili: Blanda ihop ättika med socker och vatten, rör om tills sockret löst sig, lägg i den skivade chilin och låt dra i några timmar.