Pluma av Svensk Rapsgris med jerkrub på fruktig karibisk sallad

Pluma av Svensk Rapsgris med jerkrub på fruktig karibisk sallad

Grilla För 4 personer
Ingredienser
  • 1 förp Scan pluma av Svensk Rapsgris

Jerkrub

  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 tsk malen kryddpeppar
  • ½ tsk malen muskotnöt
  • 2 vitlöksklyftor hackade
  • 1 stjärnanis, mortlad
  • 2 tsk salt

Fruktig karibisk sallad

  • 1 röd spansk peppar
  • 1 dl olivolja
  • 1 lime, saft
  • 1 msk honung
  • 1 msk riven ingefära
  • 1 mango
  • 1 gurka
  • 1 rödlök
  • 1 tomat
  • 1 orange paprika
Gör så här 1. Tänd grillen och blanda kryddorna till rubben och klappa in det på pluman. 2. Finhacka spanska pepparn blanda med de andra ingredienserna till en dressing. 3. Skala mangon, gurkan och rödlök. Skär mango, gurka och tomat i grova bitar. 4. Skär rödlöken i skivor, paprikan i stora bitar och grilla tills de fått färg. 5. Grilla pluman på grillen till en innertemp. mellan 65-70°C, låt vila. 6. Blanda de grillade grönsakerna med resten av grönsakerna och dressingen. 7. Skiva pluman tunt och servera med den karibiska salladen.