10 min: Pannbiff på ljummen pitabrödssallad med ajvar och gurkyoghurt

10 min: Pannbiff på ljummen pitabrödssallad med ajvar och gurkyoghurt

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 4-8 st Scan Pannbiff
  • 2-3 st pitabröd, tärnade
  • 2-3 msk olivolja
  • Salt och peppar
  • 1 st gurka
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 2-3 klyftor vitlök, pressade
  • 1-2 påsar blandsallad
  • 1-2 rödlökar, tunnskivade
  • 1 burk ajvar relish, valfri styrka
Gör så här 1. Hetta upp 2 pannor och stek pannbiff i en och i den andra steker du pitabrödstärningarna gyllenbruna i olja, krydda med salt och peppar. 2. Kärna ur gurkan och grovtärna, lägg i en skål och blanda med yoghurt, vitlök, salt och peppar. 3. Lägg blandsallad i botten på tallrik/fat, lägg sedan på de nystekta pitabrödstärningarna och pannbiffarna, servera med gurk-yoghurt, skivad rödlök och ajvar relish.