Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
5 min: Matig frissésallad med hyvlad rödkål, apelsin, senapsmajo och Jägarfalukorv
- 200-300 g Scan Jägarfalukorv, skivad i halvmånar
- Olja
- 1,5 dl majonnäs
- 0,5 dl skånsk senap
- 1 msk citronjuice
- Salt och peppar
- 1-2 huvud frissésallad, sköljd och plockad
- 1/5 huvud rödkål, tunnhyvlad
- 2 apelsiner, klyftade
- 0,5-1 dl mandel, krossad
2. Blanda under tiden majonnäs med senap och citronjuice, smaka av med salt och peppar.
3. Lägg upp sallad, kål och apelsinklyftor i skålar, toppa med nystekt korv och krossad mandel, servera med senapsmajonnäsen.