Scan råkorv Svartpeppar & Anchochili med grillad grönsakscouscous och lime- och chiliyoghurt

Scan råkorv Svartpeppar & Anchochili med grillad grönsakscouscous och lime- och chiliyoghurt

GrillaSteka För 4 personer
Ingredienser
  • 8-12 Scan råkorv, Svartpeppar & Anchochili
  • 1 sats Couscous med rostade grönsaker
  • 1 sats lime- och chiliyoghurt

Couscous med rostade grönsaker

  • ½ kg rostade grönsaker: ex. klyftad paprika, zucchiniskivor, klyftad lök, vitlöksklyftor
  • 4 portioner pärlcouscous
  • ½ dl olivolja
  • 1 citron, pressad
  • 1 dl persiljeblad, plockade
  • 1 dl myntablad, plockade
  • salt & svartpeppar

Lime- och chiliyoghurt

  • 2 dl turkisk yoghurt
  • ½ röd chilifrukt, strimlad
  • 1 lime, det rivna skalet
  • salt & svartpeppar
Gör så här Couscous med rostade grönsaker: Grilla grönsakerna med lite olivolja, salt och peppar i ugn i 220°C ca 30 minuter tills de fått fin färg och är klara. Tillaga couscousen enligt förpackningen. Blanda de grillade grönsakerna med den couscousen. Smaka av med olivolja, citronsaft, salt och peppar. Toppa med mynta och persilja. Låt dra i 30 minuter innan servering. Lime- och chiliyoghurt Blanda samman alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Låt dra i 30 minuter innan servering. Servering: Grilla eller stek korvarna och servera sen direkt med couscous och lime- och chiliyoghurt.