Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Stekt köttbullespett med rostad rödbeta och manchego
- 40 st Scan Deli köttbullar
- 3 st rödbetor
- 3 msk olja
- flingsalt
- 150 g manchego-ost
- 20 st baguetteskivor, rostade
Lägg på plåt och sätt in i ugnen och rosta i ca 20 minuter tills rödbetorna känns mjuka. Ta ut och låt svalna lite. Trä två köttbullar per spett och stek i panna.
Lägg en skiva manchego på varje baguetteskiva. Trä en rödbetsklyfta på varje spett och sätt sedan spetten i osten och brödet.