Enbärskorv med rostade rotfrukter

Enbärskorv med rostade rotfrukter

Ungssteka För 6 personer
Ingredienser
  • 2 förp Scan Grovmald korv, mild enbär, à 300 g
  • 500 g potatis
  • 5 st morötter, blandade färgen
  • 2 st röda lökar
  • 2 st plasternackor
  • 1 bit vitkål
  • 2 msk rapsolja

Ostkräm

  • 1 1/2 dl crème fraiche
  • 1 dl riven prästost
Gör så här 1. Skala alla rotfrukter och skär i rejäla bitar.

2.Blanda allt i en långpanna tillsammans med olja, salt och svartpeppar.

3. Rosta i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter.

4. Blanda crème fraiche och ost, smaka av med salt och peppar.

5. Slanta korven och lägg ovanpå rotfrukterna och rosta i ytterligare 5-10 minuter