Chorizo med ananas- och gurksallad

Chorizo med ananas- och gurksallad

Steka För 6 personer
Ingredienser
  • 2 pkt Scan Chorizo, 300 g
  • ½ st Ananas
  • 1 st Gurka
  • 1 st Röd spansk peppar
  • ½ st Citron
  • 2 msk Rapsolja
  • 4 st Sticklökar
  • 2 dl Gräddfil
  • Tortillabröd eller klyftpotatis
Gör så här 1. Skär ananas och gurka i små tärningar. Finhacka chilin. Skär löken i tunna skivor. Riv skalet från citronen och pressa ur saften.

2. Blanda allt i en bunke och tillsätt olja. Smaka av med salt.

3. Gör små snitt i skinnet på korvarna om du steker den hel eller dela de på längden.

4. Grilla eller stek korvarna och servera med sallad, ljumma tortillabröd och gräddfil. Klyftpotatis är gott till också istället för brödet.