Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Chorizo med ananas- och gurksallad
- 2 pkt Scan Chorizo, 300 g
- ½ st Ananas
- 1 st Gurka
- 1 st Röd spansk peppar
- ½ st Citron
- 2 msk Rapsolja
- 4 st Sticklökar
- 2 dl Gräddfil
- Tortillabröd eller klyftpotatis
2. Blanda allt i en bunke och tillsätt olja. Smaka av med salt.
3. Gör små snitt i skinnet på korvarna om du steker den hel eller dela de på längden.
4. Grilla eller stek korvarna och servera med sallad, ljumma tortillabröd och gräddfil. Klyftpotatis är gott till också istället för brödet.