Gryta på Chorizo med kokosmjölk

Gryta på Chorizo med kokosmjölk

KokaSteka För 4 personer
Ingredienser
  • 1 pkt Scan Chorizo, 300 g
  • 1 st Rödlök
  • 1 st Broccolihuvud
  • 1 burk Kokosmjölk, 400 ml
  • 1 msk Ingefära, färsk, riven
  • 1 st Lime
  • 3 dl Ris
  • Ev Koriander
Gör så här 1. Koka riset enligt förpackningen.

2. Skala och skär löken i grova bitar. Slanta korven och skär broccolin i mindre buketter.

3. Fräs löken och korven i lite olja, i en stekpanna, tills de får färg. Tillsätt kokosmjölken och ingefäran och låt koka i 5 minuter.

4. Tillsätt broccolin, lägg på lock och låt koka i någon minut.

5. Pressa i limen och smaka av med salt och peppar.

6. Servera grytan med riset och gärna lite färsk koriander.