Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Äppelbakad ugnsfalu
- Ca 500 g Scan falukorv
- ½ dl Äppelmos
- ½ dl Svensk senap
- 1 msk Ströbröd
- 1 Morot
- ½ Gurka
2. Blanda äppelmos och senap och lägg som en täcke över korven.
3. Strössla över ströbrödet och skjutsa in korven i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter tills den har fått fin färg och ser smaskig ut!
4. Hyvla morot och gurka med en osthyvel till långa band.
5. Servera falukorven med banden på toppen.
Servera med potatismos eller pasta.