Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Ugnspannkaka med grillkorv
- 1 pkt Scan Grillkorv
- 4 Ägg
- 8 dl Mjölk
- 3½ dl Vetemjöl
- ½ tsk Salt
2. Gnugga en långpanna med en klick smör. Slanta korven och lägg bitarna på plåten. Skjutsa in den i ugnen medan du gör smeten.
3. Vispa äggen. Tillsätt hälften av mjölken, allt mjöl och salt. Vispa det till en slät smet och häll i resten av mjölken. Vispa, vispa tills det blir helt slätt. Inga klumpar!
4. Ta ut plåten och tippa i pannkakssmeten. Sätt in i ugnen och grädda ugnspannkakan i ca 30 minuter.
5. Servera månlandskapet med lingonsylt och
grönsaker.