Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Bläckfiskar i blomkålshav
- 1 förp Scan Grillkorv
- 500 g Potatis
- 300 g Blomkål
- 2 msk Smör
- 2 dl Mjölk
2. Smält smöret i en kastrull och häll sen i mjölken.
3. Vispa potatis och blomkål ganska slätt. Häll sen i mjölken och rör spegelblankt. Smaka av med salt och peppar.
4. Dela korvarna på mitten och skär snitt i ändarna. Stek i smör i ca 6 minuter.
5. Servera bläckfiskarna med ett riktigt hav av mos.
Tips! Om du färgar moset med blå karamellfärg så får bläckfiskarna riktigt skönt vatten att doppa sig i!