Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Köttbullar i tomatsås
- 1 påse Scan miniköttbullar eller 300g Mammas köttbullar
- 1 Gul lök
- 1 burk Tomatsås, ca 400 ml
- 1 msk Oregano
- 300 g Tagliatelle
1. Rulla runt de små köttbullarna och hackad lök med lite smör i en stekpanna.
2. I med majs, tomatsås och spring förbi med lite oregano. Låt puttra upp. Salta och peppra.
3. Koka pastan och servera såsen till. Toppa med riven ost om du vill.