Grillad entrecote med färskpotatis- och vattenmelonsallad

Grillad entrecote med färskpotatis- och vattenmelonsallad

För 4 personer
Ingredienser
  • 2 förp Scan Entrecote, rödvin och chili
  • 500 g Färskpotatis
  • 1 kg Vattenmelon
  • 150 g Haricots verts
  • 1 st Citron
  • 2 msk Olivolja
  • 1 kruka Mynta
Gör så här Skrubba potatisen. Koka bönorna i saltat vatten och lyft upp dom. Spola i kallt vatten. Koka potatisen i samma vatten. Skala och skär vattenmelonen i stora tärningar. Riv skalet från citronen och pressa saften. Blanda det med olivoljan. Vänd ner melon, delad potatis och bönor. Smaka av med salt och peppar. Grovhacka myntan och vänd ner. Grilla entrecoterna över het grill i 1-2 minuter på varje sida. Låt köttet vila en stund och servera det sen med salladen.